حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پس از لندن، لاهه هلند نیز هدف حمله تروریستی قرار گرفت

ساعاتی پس از حمله تروریستی در لاندن بریج لندن؛ لاهه هلند نیز شاهد حمله یک مرد چاقو بدست به عابرین پیاده بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هشت سال از زمان جنگ داخلی سوریه می گذرد، جنگی که مجال مناسبی را برای تروریست ها از اقصی نقاط جهان فراهم اورد تا در این کشور و ذیل پرچم داعش گردهم آیند. در این میان کشورهای اروپایی و غیر اروپایی که در تلاش برای سقوط دولت بشار اسد نقش بسزایی ایفا نمودند، خود گرفتار بحران وسیع مهاجران و تروریست های تکفیری گردیدند، بحرانی که تا به امروز تداوم یافته و به لندن و پاریس نیز سرایت نموده است.

 

ساعاتی پس از حمله یک مرد به عابران در محله لاندن بریج لندن، رخدادی مشابه در لاهه هلند صورت پذیرفت. پلیس هلند شامگاه جمعه از زخمی شدن چند نفر در پی حمله با سلاح سرد در شهر لاهه این کشور خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، پلیس هلند اعلام کرد که در پی این حادثه نیروهای امنیتی در محل حادثه واقع در خیابان «گروت ماکسترات» در مرکز شهر لاهه مستقر شدند. در پی این حادثه نیروهای امنیتی خیابان مذکور را تحت محاصره گرفته اند.

 

پلیس هلند با اعلام اینکه در این حمله دست کم سه نفر زخمی شدند، گفت که در جستجوی فردی ۴۵ تا ۵۰ ساله با لباس ورزشی خاکستری رنگ است.

 

رسانه های هلندی بامداد شنبه می گویند که قرائنی که نشان دهد این حادثه ناشی از یک اقدام تروریستی است، وجود ندارد.

 

این در حالی است که روز جمعه نیروهای پلیس شهر لندن پایتخت انگلیس نیز طی تیراندازی بر روی پل لاندن بریج، فردی مظنون به حمله با سلاح سرد را زمین‌گیر کردند.

 

دادستانی هلند نیز روز سه شنبه گذشته از بازداشت ۲ نفر به اتهام تلاش برای حمله انتحاری خبر داد. دادستانی هلند اعلام کرد: ۲ مَرد به اتهام آماده شدن برای حمله با جلیقه‌ های انفجاری در این کشور بازداشت شده اند.

 

بر اساس اعلام دادستانی هلند، این ۲ مَرد که ۲۰ ساله و ۳۴ ساله و ساکن شهر «زوئترمیر» هستند، بعد از هشدار اداره اطلاعات این کشور بازداشت شده اند.

 

تا کنون اطلاعات بیشتری در این باره منتشر نشده است.

 

لندن پایتخت انگلیس نیز روز جمعه شاهد حمله یک فرد مهاجم بود. پلیس لندن عصر جمعه اعلام کرد: فرد مهاجمی که با سلاح سرد به مردم حمله کرده بود توسط ماموران در محل حادثه کشته شد.

 

نشریه گاردین در گزارشی عنوان کرد که در جریان حمله فرد مهاجم دو نفر کشته و تعدادی زخمی شده‌اند. پس از آن بود که به گفته این نشریه ماموران پلیس وارد عمل شده و او را به ضرب گلوله کشتند.

 

«نیل باسو» کمیسر ارشد پلیس لندن که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، این حادثه را تروریستی اعلام و تائید کرد تعدادی در این ماجرا مجروح شده‌اند.

 

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته و گفته می‌شود که ضارب در این عملیات تنها بوده است.

 

نخست وزیر انگلیس با اشاره به تحقیقات پلیس درباره حمله تروریستی لندن بریج، تصریح کرد: «آنهایی که در این جنایت دست داشتند، محاکمه خواهند شد».

ارسال نظر
آخرین اخبار